FAQ

Hoe kunnen we je helpen? Vragen en antwoorden

Met een Facebook of Instagram pagina kan je heel wat mensen bereiken die het laatste nieuws van je bedrijf te weten willen komen. Het biedt een groot platform aan nieuwe klanten en je kan hier en daar al een leuke foto plaatsen of een omslag instellen. Je kan er enkel nooit dezelfde beleving creëren als op een eigen website.

Op je eigen website kan je heel duidelijk en helder je eigen diensten professioneel voorstellen en kunnen mensen je gemakkelijk contacteren met een duidelijke vraag of wens. De meeste mensen zoeken nog steeds via Google en je eigen website kan hier vol op inspelen (veel beter dan je Facebookpagina). Je website is het centrale punt van je online aanwezigheid. Al de rest zijn hulpmiddelen om klanten naar je website te laten komen zodat je alles overzichtelijk en duidelijk kan voorstellen en beheren.

Website zijn niet enkel voor grote bedrijven. Zelfs als je niet veel of zelfs personeel in dienst hebt kan een website je helpen (zonder dat dit veel geld hoeft te kosten). Via een simpele, overzichtelijke en mooie website bereik je een groter publiek. Een website geeft je bedrijf meer geloofwaardigheid en werkt je als je online visitekaartje.

Door al je informatie via een website dag en nacht beschikbaar te stellen hoeft je niet zelf continu bereikbaar te zijn om geen klanten mis te lopen. Klanten kunnen gemakkelijk contact leggen of zelfs een afspraak inplannen op de door jou gekozen mogelijk momenten.

Zeker in tijden waar persoonlijk contact niet altijd evident is, is een online visitekaartje waar mensen je snel kunnen contacteren een groot voordeel.

Tegenwoordig verloopt veel digitaal. Google is hierbij dé manier bij uitstek voor mensen om snel informatie te vinden. Als mensen al via mond-aan-mond via je bedrijf gehoord hebben kunnen ze snel je informatie terug vinden op je eigen website en contact leggen om gebruik te maken van je diensten.

Een website die beveiligd is met HTTPS beschermt de privacy van bezoekers. Websites mét een HTTPS-verbinding krijgen een flinke streep voor op onveilige websites (zonder https) in de zoekresultaten van Google. Door Google Chrome worden websites zonder https zelf als onveilig gelabeld.

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in het nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, etc. kennen waarde toe aan een website of webshop. Hoe beter SEO wordt toegepast op het ontwerp van je website, hoe beter je in de zoekresultaten zult terugkomen.

SEA staat voor “Search Engine Advertising”, dit zijn een soort extra betaalde zoekresultaten in zoekmachines. De meest gebruikte zoekmachine is Google en daar vallen ze te herkennen aan het kadertje met het woord “Advertentie” voor de domeinnaam. Je vindt deze resultaten vaak bovenaan en soms onderaan de zoekresultaten. Als je hier gebruik van wil maken om altijd als eerste vindbaar te zijn via SEA is het wel altijd wijs om dit vorm te geven binnen een marketingplan met een gepast budget.

Bij ons zit je niet vast aan een meerjarig contract. Je betaald op jaarbasis en als je toch wil stoppen omdat je bijvoorbeeld van job veranderd of op pensioen gaat laat je ons dat gewoon weten zodat we het nodige voor je kunnen doen. Het afgesproken bedrag blijft ongewijzigd tenzij we dit met een aantoonbare reden minstens 3 maanden voor je volgende facturatie aan je laten weten, hier heb je dan altijd de keuze om met iemand anders in zee te gaan.

Omdat we van mening zijn dat iedereen zijn specialiteit heeft en dat lokaal werken altijd een plus is, kiezen we ervoor om samen te werken met een aantal lokale partners zodat hulp niet alleen digitaal maar ook altijd fysiek dichtbij zit.

Kom je een technisch probleem tegen op je website, laat het ons zo snel mogelijk weten en we lossen het voor je op! Lukt het ons niet om dit probleem binnen de 48u volledig te verhelpen dan krijg je van ons een maand gratis onderhoud cadeau.

Als je met meerdere mensen bent in je organisatie en je graag voor iedereen een apart e-mailadres hebt met Gsuite vragen we hier een extra bedrag van 5,- EUR per maand voor (prijs vast bepaald door Google).

Als klant bij Nascent blijf je altijd eigenaar van de domeinnaam en alle gegevens op je website.