Hoe kunnen we je helpen?

Hier zoek je naar antwoorden op al je Nascent-vragen:

De start van Nascent, eind mei 2020…

Nascent just coming into existence and beginning to display signs of future potential.

Als kleine onderneming met meer dan een decennia aan ervaring in het bouwen van websites en webshops is Nascent gestart als tegenbeweging tegen de woekerprijzen en wurgcontracten in de web-sector. Begonnen om goedkoper alternatief te bieden waarbij we ons focussen op klantbeleving, support en transparantie. Onze websites zijn gebouwd om mooi, snel, overzichtelijk en responsief te zijn.

Het is ons visie om als kleine onderneming een persoonlijke insteek en contact te gebruiken bij ieder nieuw project. We geloven erin dat je meer geholpen bent door een kleine onderneming met een groot netwerk die ‘the extra mile’ gaan, dan een grote onderneming met veel slagkracht maar weinig persoonlijkheid.

We werken samen met een aantal kleine lokale partners en een aantal grote organisaties (vanuit onze interesse in alles wat met tech, start-ups, KMO’s, AI, sales en marketing te maken heeft). In deze uitdagende tijden is het onze missie om ook voor de kleine ambitieuze zelfstandige een weg naar digitalisering te bouwen.